Selecteer een pagina

Wat is een hoverkart?

Een hoverkart, een steeds populairder wordend fenomeen. Vrijwel iedereen heeft het erover en je ziet er steeds meer kinderen op rond rijden. Maar wat is dat nou eigenlijk, een hoverkart? In dit artikel gaan wij jou alles uitleggen.

Wat is een hoverkart precies?

Een hoverkart of hoverboardkart is een razendpopulair product waarmee je eenvoudig en snel je hoverboard kunt veranderen in een elektrische kart. De hoverboard kart is eenvoudig te monteren op je hoverboard en zorgt ervoor dat je in plaats van op de hoverboard kan staan, er ook op kan zitten. Daarnaast is de hoverboard kart ook eenvoudig te besturen met de armen in plaats van de benen door middel van hendels. Hiermee kan tevens ook worden geaccelereerd en geremd worden. 

Zitten in plaats van staan

Door een revolutionaire samenstelling, is het met de hoverkart mogelijk om op je hoverboard te zitten. Wanneer je op een hoverboard staat, is het vaak riskant om te vallen gezien het feit dat het evenwicht continue bewaard moet blijven. Door middel van het zitten op het bijgeleverde stoeltje, is het evenwicht bewaren niet meer nodig. Het besturen van een hoverboard wordt dus niet alleen leuker, maar ook veel veiliger.

Past een hoverkart op elke hoverboard?

Ja, absoluut! Bij hoverboardkart.nl hebben wij lang gezocht en veel tijd in de ontwikkeling gestopt van de perfecte universele hoverkart. Onze hoverboardkart is eenvoudig te monteren om vrijwel iedere hoverboard. Dit betekend dat er ook geen merkafhankelijkheid is aan hoverboard merken. De hoverboard is eenvoudig te monteren door middel van speciale bevestigingspunten welke aan de hoverboard worden verankerd. 

Hoverboard kart kopen?

Bij hoverboardkart.nl ben je aan het juiste adres. Het meest hoogwaardige product in de hoverboardkart reeks. Ga voor de beste kwaliteit en ervaar het meeste plezier met dit revolutionaire product.