Selecteer een pagina

Hoverboard kart Wheelie

Wheelies doen op je hoverboard, dan kan met een hoverboard kart! Een hoverboard kart is een accessoire voor jouw hoverboard. Je tovert binnen enkele minuten jouw hoverboard of oxboard om tot een volwaardige kart! Door gebruik te maken van zwaartekracht, kan je met jouw hoverkart een heuse wheelie maken!

Hoe maak ik een wheelie?

Om een wheelie te maken, zorg je dat je op een vlakke en stevige ondergrond rijdt. Het liefst op vlak asfalt. Rij vervolgens zachtjes naar achter en maak in 1 keer een beweging om vooruit te gaan. Het is belangrijk dat je met het maken van deze manoeuvre naar achter leunt. Zo komt het gewicht op de achterkant van de hoverboard kart te staan. Je hebt zojuist je eerste wheelie gemaakt.

Hierboven zie je dat de gebruiker van de hoverboard kart naar achteren leunt om het voorwiel los van de grond te krijgen. Zoals je ziet balanceert de bestuurder hierna op zijn achterwielen.

Voorbeelden hoverkart wheelie

Kijk hieronder naar een selectie filmpjes van hoverboard kart gebruikers die een wheelie maken. Zoals je in de onderstaande filmpjes kunt zien, is de beweging die gemaakt dient te worden bij vrijwel alle filmpjes hetzelfe:

Meer tricks doen met je hoverboard kart?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Klik op de onderstaande knop om je aan te melden. Wij sturen je geregeld updates over de laatste tips en tricks die je met jouw hoverboard kart of oxboard kart kan maken!