Selecteer een pagina

RACE ER OP LOS

MET DEZE COOLE HOVERBOARD KART

MEER INFO€49,95 koop

DÉ HOVERBOARD KART

€49,95

Top prijs/kwaliteit

1 Jaar

Garantie

Morgen in huis

Bij bestellingen voor 15:00u

16 km/u

Snelheid

20 cm

Van de grond

120 kg

Max gewicht

Snel in huis

Vandaag besteld, morgen in huis

Veilig

Gemaakt van aluminium

Webwinkel waarborg

Verzekerd van levering

Waarom hoverboardkart.nl?

N

Hoge Kwaliteit

Top prijs

Klantvriendelijk

Ontdek onze ultieme hoverboard kart!

HOVERKART - VROEMMM

Met een hoverboard kart tover je jouw hoverboard of Oxboard om tot een coole hoverkart! De hoverkart plaats je op je hoverboard. Je kunt nu naast staand hoverboarden ook zittend hoverkarten. Het is de nieuwe toevoeging aan je hoverboard. Met een hoverkart zit je dicht bij de grond en kan je erg snel racen, trucjes doen en lekker touren! De hoverboard kart is erg stabiel en makkelijk te besturen.

HOE WERKT EEN HOVERKART?

Een hoverkart of hoverboard kart is een frame met een zitje en een extra wiel dat je bovenop een hoverboard kunt plaatsen. Net als een hoverboard werkt een hoverkart op basis van jouw balans. Omdat je zit in plaats van staat én drie wielen hebt, is een hoverkart een stuk stabieler dan een hoverboard. Een hoverkart heeft stuurhendels zodat je hem makkelijk kunt besturen. Zo kun je scherpe bochten maken, racen en allerlei nieuwe tricks doen.

VOORDELEN

  • Coole tricks zoals wheelies
  • Racen zoals op een kartbaan
  • Stabieler dan een hoverboard
  • Makkelijker te besturen
  • Rijden op gras en onverharde oppervlakken
  • Super wendbaar
  • Haal alles uit je hoverboard!

Meest gestelde vragen

Wij snappen dat een hoverboard kart vragen kan oproepen. Wil je meer weten over onze hoverboard karts? Druk dan op onderstaande knop voor onze meest gestelde vragen, of neem contact op met onze klantenservice

Geweldig product! Mijn zoon was enorm blij met deze toevoeging voor zijn hoverkart. De kwaliteit is goed en stevig en de nazorg vanuit Hoverboardkart.nl was geweldig. Super!

Pieter Hoogdijk

Roermond - NL

Mijn kleinzoon is enorm blij met zijn cadeau. Hij is niet meer van de hoverboardkart af te krijgen. Het product snel en netjes thuisbezorgd. Ook op vragen werdt snel en vakkundig antwoord gegeven.

Jannie van Huijstee

Antwerpen - BE

Meerdere hoverboardkarts gekocht in het verleden. Deze gingen vaak stuk. Tot ik bij hoverboardkart.nl uitkwam. De kwaliteit is geweldig en het product is zeer stevig en makkelijk in gebruik.

Daphne van Vliet

Haarlem - NL

Tevreden klanten

Test kilometers gereden

Product

HOVERBOARD KART RIJDEN IS PEANUTS

GEMAKKELIJK IN GEBRUIK

Het rijden van een hoverboard kart is peanuts. Jong en oud stapt met gemak in het kuipje om de oxboardkart madness te ervaren! Wegrijden is simpel, dit doe je door beide hendels naar voren te duwen. Wil je sturen? Beweeg de ene hendel omlaag terwijl je de andere omhoog houdt. Remmen gaat ook gemakkelijk; beweeg beide hendels naar achteren. Hoverboard trucjes doen? Een oxboard kart wheelie doe je door je gewicht naar achteren te plaatsen terwijl je optrekt met jouw hoverboard kart. Wil je echte advanced truukjes doen, probeer dan eens de 360 graden wheelie draai. Dit doe je door eerst een wheelie te maken en vervolgens te sturen naar links of rechts. Hoverkart bestellen >>

Betrouwbaar en getest

Onze hoverboard kart is van de hoogste kwaliteit en getest op veiligheid

Razendsnel verzonden!

Vandaag voor 15:00 besteld? Morgen in huis!

Veilig betalen

Betaal middels onze beveiligde en versleutelde omgeving!

Geschikt voor 6.5, 8 en 10 inch hoverboards / oxboards
Max Speed 16 Km/h
Zitje 38 x 31 cm
Wiel 14 cm
Handvaten 2 x 45 cm
Behuizing ingeschoven 60 cm
Behuizing uitgeschoven 110 cm
Materiaal Hard staal
Maximaal gewicht bestuurder 120 kg
Hoogte v.a. grond 20 cm
Netto gewicht hoverkart 5,5 kg
Verpakkingsgrootte 60 x 46 x 20 cm

 

Tips en Informatie?

Bekijk onze blog pagina. Hier publiceren wij geregeld nieuwe tips en tricks voor je hoverboard kart. Ook delen wij geregeld filmpjes en foto’s van de nieuwste truc’s met hoverboard karts!