Selecteer een pagina

Veelgestelde vragen Hoverboard Kart

Ontdek de meest gestelde vragen over Hoverboard Karts. Heb je nog overige vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Is een hoverboard kart veilig?

Wanneer het gaat om betrouwbaarheid en kwaliteit, zijn de hoverboard karts van Hoverboardkart.nl uiterst betrouwbaar. Aangezien je op een hoverboard kart zit, in plaats van staat, is er geen gevaar voor vallen. Wij raden je aan om de hoverboard kart te gebruiken op een veilig terrein met een vlakke ondergrond. 

Wat is de topsnelheid van een hoverboard kart?

De maximale snelheid van een hoverboard kart hangt af van de maximale snelheid van het hoverboard of oxboard waar de hoverboardkart op wordt gemonteerd. Afhankelijk van het gewicht, de ondergrond en het type hoverboard, kan de maximale snelheid al snel oplopen naar 20 km/u.

Past een Hoverboard Kart op elk type hoverboard / oxboard?

Ja, de hoverboard karts van Hoverboardkart.nl zijn vrijwel altijd universeel te gebruiken en passen daarom ook op bijna elk type hoverboard of oxboard. Wanneer het gaat om hoverboards, zijn er verschillende formaten, of het nou gaat om een 6,5 inch of een 10 inch hoverboard, de hoverboard karts van Hoverboardkart.nl passen op vrijwel elk type en zijn volledig te verstellen.

Hoe zet ik een hoverboard kart in elkaar?

Om een hoverboard kart in elkaar te zetten, volgt u simpelweg de handleiding die wordt meegeleverd met de hoverboard kart. Het in elkaar zetten duurt ongeveer 10 tot 15 minuten. Onze hoverboardkarts zijn op zo’n manier verpakt en gebundeld dat het in elkaar zetten een fluitje van een cent wordt.

Hoe stevig is een hoverboard kart?

Onze producten zijn gemaakt van stevig en duurzaam aluminium en kunnen daarom wel tegen intensief gebruik. Onze hoverboard kart zit stevig en veilig in elkaar, wel zo prettig en veilig!

Wat is het maximale gewicht van de bestuurder?

De hoverboard kart kan een gewicht van maximaal 120 kg. aan. Hierdoor kunnen volwassenen ook gebruik maken van de hoverboard kart. Wij adviseren wel om goed in de handleiding van het betreffende hoverboard te kijken wat de maximale belasting is.

Onze Hoverboard Kart

Wij hebben veel tijd en aandacht gestopt in het ontwikkelen van onze uiterest duurzame en stevige hoverboard kart. Ons product is tot in perfectie uitgwerkt en biedt jou de beste hoverboard kart ervaring. Meer weten? Bekijk dan snel ons product!